dimecres, 30 d’abril del 2014

V MARXA SOLIDÀRIA

Hola a tots! Acabem d'arribar de la 5a edició de la Marxa Solidària de l'escola, on alumnes de 3r curs de Primària fins a 4rt d'E.S.O hem fet una bona caminada dins al Santuari de la Mare de Déu de la Salut (Patrona de Sabadell). Un cop allà hem visitat el Santuari i hem cantat cançons i realitzat precs treballats dies abans a classe. Seguidament els alumnes d'E.S.O s'han encarregat de fer una gran gimcana als alumnes de Primària. Ha estat un gran dia, on tothom (pares, alumnes i mestres) ha disfrutat molt de l'entorn i de totes les activitats realitzades entre els cursos. Acabem recordant la finalitat de la Marxa Solidària, col·laborant amb Àzua (República Dominicana). Gràcies a tots i fins l'any vinent!

Us animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clickedu de l'escola.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola soc l'Eric Lora Granados, un alumne nou del col·legi jesus salvador del curs de 1er d'E.S.O. del any 2013-2014, i vull dir que m'ha encantat col·laborar en la cinquena edicio de la marxa solidaria per col·laborar amb el projecte d'azua(republica dominicana), ja que es la primera vegada que hi vaig, fer activitats amb els nois de primaria i tot, espero que aquest missatge us animi a comentar la cinquena edicio de la marxa solidaria.